PIEN BROKS WINT 42e HOBBYKAMP

 Ter afsluiting van het hobbyseizoen 2021/2022 organiseerde Stichting HobbyClub Braakhuizen Noord, na 2 jaar Covid, op 1, 2, en 3 juli jl. weer een weekendkamp voor de leden. Dit kamp werd voor de 42e keer georganiseerd en werd voor de twintigste keer gehouden in de lokaliteiten van het Buitencentrum “De Stevert”in Steensel.

 De deelnemende jongens en meisjes en begeleiders hebben een fantastisch hobbykamp gehad. Mede dankzij het fantastische weer hebben de kinderen genoten van de vele spelen, wedstrijden en activiteiten.

Op zaterdag 3 juli was het zwembad van De Kempervennen in Valkenswaard door de HobbyClub gehuurd.

Naast de georganiseerde activiteiten hebben de kinderen natuurlijk ook van elkaar genoten. De kinderen werden steeds in verschillende groepen ingedeeld, waardoor ze met andere kinderen een activiteit moesten doen. Bij elke activiteit was het voor de groep mogelijk om punten te verzamelen voor de kampbekerwedstrijd.

De teamgeest binnen de groepen was bewonderenswaardig. Het is dan ook een hele spannende strijd geworden met minimale verschillen. Uiteindelijk was Pien Broks de gelukkige winnaar. Zij werd hiermee de opvolger van Arthur van der Gaag, die tot zondagmorgen nog volop in de strijd was voor de ereplaatsen. Helaas kon hij zondagmiddag de ontketende Pien Broks niet meer volgen en werd uiteindelijk 10e. Pien won de beker met een kleine voorsprong op Malak Jeedella, die 2e werd. Dex Bartels werd knap 3e met slechts 3 punten achterstand Malak..